Wednesday, July 1

It’s ‘Mmmurica baby!

Vuoden vaihteessa tiimimme kokoontui ensi kertaa päämääränään järjestää matka yrittäjyyden luvattuun maahan, jenkkeihin! Ennen reissua on ollut kuitenkin monenmoista puuhastelua, joten alkuun pieni tilannekartoitus.

Prodeko Goes USA on tuotantotalouden kilta Prodekon järjestämä projektikokonaisuus, joka koostuu koostuu kurssista, case-töistä ja opintomatkasta USAhan. USA-projektin kantavana teemana on yrittäjyyshenkisyys, jota etsitään projektissa niin isojen kuin pientenkin yritysten menestyksen takaa. Prodeko Goes USA -projektissa on mukana 18 tuotantotalouden opiskelijaa fuksista N:nnen vuoden opiskelijaan.

Prodeko Goes USA -projekti käynnistyi vuoden 2015 alussa, kun osallistuva tiimi kerättiin kasaan. Jokainen projektin osallistuja sai vastuulleen pienen osan projektin järjestelyistä: projektia varten kasattiin kurssitiimi, jonka vastuulla oli projektiin liittyvän kurssin käytännön järjestelyt, ohjelmatiimi, joka vastasi ohjelman järjestelyistä reissun päällä, sponsoritiimi, joka vastasi yrityssponsoreiden hankkimisesta projektille, sekä matkanjärjestelytiimi, jonka vastuulla oli USA:n reissun siirtymisten ja majoitusten järjestelyt.

Projektin ensimmäinen osuus starttasi maaliskuussa, kun kurssin ensimmäinen luento pidettiin. Kurssille kuului kuusi luentoa, joista kaikki rakentuivat jollakin tavalla yrittäjyysteeman ympärille. Luennot järjestettiin yhteistyössä tuotantotalouden laitoksen sekä yhteistyöyritysten kanssa.

Tällä hetkellä matkaan on aikaa enää kuusi viikkoa. Matkaohjelman suunnittelu on vielä käynnissä, samoin kuin yhteistyöyrityksille pienryhmissä tehtävät harjoitustyöt.







No comments:

Post a Comment